1. Rekisterinpitäjä
  Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy

PL 325
40101 JYVÄSKYLÄ
Y-tunnus 2140638-4
Puh: +358 50 553 8501

 1. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
  Jarmo Knuutila
  Puh: +358 50 553 8501‬
 2. Rekisterin nimi
  Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy:n asiakasrekisteri.
 3. Käyttötarkoitus
  Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon.
 4. Rekisterin tietosisältö
  Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria sekä lupa markkinointimateriaalin lähettämiseen.

Omia tietoja voi korjata suoraan asiakastilin hallinnasta tai ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

 1. Säännönmukaiset tietolähteet
  Yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy -verkkosivun pyydä esite-lomakkeesta, liity sisäpiiriin-lomakkeesta, tilaa esite-lomakkeesta, yhteydenottolomakkeesta, ota yhteyttä-lomakkeesta, rekrytointilomakkeesta, vuoraa mökki-lomakkeesta, tarjouspyyntolomakkeesta ja asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietojaan ottamalla yhteyssä Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.
 2. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
  Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy ei luovuta rekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.
 3. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisterin käyttöoikeus on vain Keski-Suomen Rakennuskeskus Oy palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ICT-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Login

Register

terms & conditions